مطالب علمی و تاریخی

مطالب علمی و تاریخی

بروزترین سایت علمی و تاریخی
مطالب علمی و تاریخی

مطالب علمی و تاریخی

بروزترین سایت علمی و تاریخی

حقیقت النین با استناد به شواهد

سوال جواب دانشمندان ناسا درباره خطر احتمالی النین

 نکته جالب سوالی درباره کوتوله قهوه ای بودن ماهیت النین است و سوالی دیگر که کوتوله ها قابل دیدن می باشند یا نه!
نکته ای که در بالا هم اشاره شد!اگر تصویری که در بخش آسمان گوگل و با فعال سازی اینفرا رد دیده می شود واقعا مربوط به النین باشد با گفته های دانشمند ناسا مطابقت دارد و همچنین داده های مرتبط با خود النین و حساس بودن مدارش نسبت به گرانش دیگر اجرام!
این دانشمند نشانه های یک کوتوله را تداخل و جاذبه قوی آن اعلام می دارد و همچنین مهم ترین سرنخی که عمدا جواب به آن را می پیچاند(به جای کتمان احتمال کوتوله بودن النین,تنها به کوچک بودن جرم و ناچیز بودن قدرتش اشاره می کند) و ان چیزی نیست جز قابلیت رویت کوتوله ها توسط اینفرا رد!
چیزی که تصویر مشاهده شده در حالت اینفرا رد سایت آسمان گوگل می تواند به ما نشان دهد سرنخ اثبات ماهیت این جرم است که خود دلیل کافی است که نزدیکی اش به زمین به دلیل جاذبه بسیار پرقدرت کوتوله ها چه تاثیر و نقشی می تواند داشته باشد.
تنها اشارت به این موضوع کافی است که جزر و مد که در حقیقت جابجایی میلیونها تن آب و کشیده شدن آن به سوی جاذبه ماه است صرفا حاصل جاذبه و گرانش ماه است پس اینکه یک جرم در نزدیکی زمین عبور کند و تاثیری نداشته باشد بی منطق است خاصه آنکه اگر جرم مورد نظر کوتوله قهوه ای نیز باشد!!
نکته دیگری که قبلا هم اشاره شد این موضوع است که مدار کنونی النین که در سایت مداری ناسا هم مشاهده می شود و می توان زمان و فاصله را طبق آن سنجید بر اساس منطق چندان معبتر نیست چنانچه دانشمند ناسا هم بدان اشاره می کند که مدار فوق نمی تواند دقیق باشد(تنها بر طبق محاسبات و احتمالات)
پس نقش کشش های احتمالی و جابجایی مداری انهم با خاصیت حساس تغییر مداری این جرم نسبت به اجرام دیگر(خود دلیل دیگر کوتوله بودن می تواند باشد) توجیه فعالیتهای گارد فضایی می تواند باشد.
 پس از این پس باید فعالیت های گارد فضایی را بیشتر رصد کرد!
۱۶ اکتبر ۲۰۱۱ !حدود ۲۴ مهر ماه ۱۳۹۰ به نزدیکترین فاصله زمین می رسه که شاید تعبیر دو خورشید در آسمان همین موضوع باشه! البته از زاویه دید زمینی مریخ هم قابل رویته !یعنی در یک پهنه قرار می گیرند.اینکه چقدر النین به زمین علاقمند باشه تا خیلی نزدیک اون را زیارت کنیم هم که نامعلومه!!البته خیلی نزدیک نزدیک هم که ماجرا به سمت و سوی پیشگوئیهای باستانی و … پیش می ره که … و اما چون این دنباله دار (که بسیاری هنوز ماهیت اصلی اون را مشکوک می دانند) سال ۲۰۱۰ کشف شده و طبق مسیری که طی می کرده و محاسبات,مدار کنونی برایش تعریف شده این احتمال که طبق آنچه حرکت مداری می خوانند عمل نکند وجود داره!
کلید معما در بررسی مدار حرکتی این جرم حساس است!پس از بررسی به این نتایج رسیدم که تنها برداشت بنده است. لینک مشاهده مدار در کامنت قبلی بنده درج شده .در ۱۶ اکتبر !یعنی ماه دیگه نزدیکترین فاصله نسبت به زمین را خواهد داشت یعنی ۰٫۲۳۴ به واحد AU ~ 149,597,870.7 kilometres
یکی از خصوصیات این جرم این مطلبه که نسبت به جاذبه سایر اجرام حساسه و به وضوح از مدار خودش اندکی خارج می شود و پس از عبور دوباره به مدار خود برمی گردد!این شاید بتواند دلیل چرخش یا تغییر جهتش را توجیه کند!و برخی سایتها هم از حجیم شدن این دنباله دار گفته اند که البته قطر هسته آن در همان تخمین اولیه ۳ الی چهار کیلومتر باقی است.
پس مساله مهم نزدیکی النین به زمین و همجواری قوس مانندش است تا زمانی که فاصله دورتر شود و البته طبق بررسی مدار (البته بدون در نظر گرفتن احتمالات تداخل جاذبه) تا ۲۱ اکتبر در نزدیکی زمین باقی می ماند و سپس در مسیر خودش از زمین دور می شود!
 با اینکه سازمان فضایی هرگونه خطر را رد کرده است اما همیشه در نظر گرفتن احتمالات و پیش بینی آن لازم بوده است.اگر برخوردی طبق محاسبات صورت نپذیرد تاثیرات جاذبه ای آن به قوت خود پای برجاست.
http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2011-255
نظرات 1 + ارسال نظر
site01 1390/06/18 ساعت 16:12 http://www.site01.fay.ir

541612321894بهترین فرصت زندگی شما برای ثروتمند شدن مجموعه ای بی نظیر برای اولین بار در ایران برای کسانی که می خواهند بهتر زندگی کنند و از کمترین وقت و هزینه بیشترین سود را ببرند.برای آگاهی از جزییات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.site01.fay.ir

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد